+43 2742 79904 info@swissmailsolutions.com

Ko smo mi?

4
Predstavništva u svetu
3
Moderna magacina
18
Posvećenih profesionalaca
58
Zadovoljnih klijenata

GLOBALNI PARTNER U LOGISTICI

Vitalna veza sa EU i evropskim zemljama van EU

Od 2013. godine, Swiss mail solutions (SMS) je posvećen održavanju najviših profesionalnijih standarda u logistici. Sa logističkim centrima u Bratislavi i Beogradu, i predstavništvima u Austriji, Srbiji i Hong Kongu, oformili smo čvrstu vezu za vaše proizvode i mrežu kupaca u EU i van nje.

Uz fulfillment logistička rešenja, nudimo i usluge distribucije, skladištenja, LVCR rešenja, međunarodni uvoz i izvoz, IT podršku u logistici, pakovanje proizvoda i sl. Naša politika podrazumeva potpunu transparentnost u radu, savršeno upravljanje vraćanja robe (returns management) i individualna preko-granična logistička rešenja.

Bilo da pružamo osnovne fulfillment usluge ili kompletna logistička rešenja, konstantno smo usmereni na traženje načina za unapređenje poslovnih procesa i smanjenje troškova naših klijenata.

OUR BUSINESS MODEL

Zašto odabrati nas?

Kada se roba uvozi u zemlju Evropske unije sa teritorije koja nije u EU, roba može biti predmet carine, akciza i poreza na dodatu vrednost. Našim klijentima nudimo administrativnu pomoć, poznatu kao Low Value Consignment Relief ili LVCR. Na taj način se znatno smanjuju poreski troškovi i ubrzava tranzit robe niskih vrednosti putem pošte.

Naš softver EasyCommerce vam omogućava da bezbedno upravljate svojim onlajn poslovanjem, bilo gde i bilo kada. Imajte pouzdane podatke o zalihama i narudžbinama u realnom vremenu, kako biste sprečili propuste uzrokovane ljudskim greškama. Nudimo rešenja za praćenje online porudžbina koja uklanjanju složenost eCommerce operacija i omogućavaju vam da se fokusirate na rast vašeg poslovanja.

Naše logističke usluge podrazumevaju punu IT podršku. Naš visoko profesionalni tim će vam pomoći da ispratite svaki korak u lancu dostave.

Naša politika podrazumeva potpunu transparentnost, što znači da nema nikakvih skrivenih troškova prilikom započinjanja saradnje, niti troškova u okviru kasnijih administrativnih i IT usluga.

NAŠ LANAC DOSTAVE

Austrija

Adresa: Eichenstrasse 1a
3385 Gerersdorf, Austria
Telefon: +43 664 916 3157

Srbija

Adresa: Maglajska 5
Belgrade, Serbia
Telefon: +381 11 4095 491

Hong Kong

Adresa: Unit F, 14/F, Wah Lik Industrial Centre,
459 - 469 Castle Peak.Road,
Tsuen Wan, Hong Kong
Telefon: +852 3708 9678

Kina

Adresa: 402/Block A4,NO.3 Industrial Zone Huai De South Road
Fu Yong Street Baoan Dist
Shenzhen, China
Telefon: +86 158 1866 8907

Slovačka

Adresa: Panónska cesta 34
851 04 Bratislava, Slovakia

Švajcarska

Adresa: Ebnifeld 13
9523 Züberwangen, Switzerland

NAŠ TIM

sms Austrija

sms Srbija

sms Hong Kong

sms Kina

NAŠE VESTI

Share